De overname betekent ook een nieuwe directie voor Breedband. Dave Aaldering draagt nog voor het eind van het jaar zijn werkzaamheden over aan Quintijn Knepper en Remco Bressers. Hoewel het tempo erin zit, staat een goede overdracht, borging en kennismaking centraal. Over dat laatste gesproken; we stellen Quintijn en Remco alvast graag aan je voor!  

Quintijn Knepper als Managing Director

Quintijn is nu ruim twee jaar Managing Director bij Signet. Vanaf 1 november heeft hij het stokje van Dave overgenomen. “Ik ben als Managing Director eindverantwoordelijk voor onze merken Breedband in Arnhem, en Signet en DDS in Eindhoven. In mijn rol houd ik mij vooral bezig met de commerciële kant en de klantbenadering, zoals sales en marketing, maar ook met de financiële kant, zoals marges en inkoop. Daarnaast ben ik ook eindverantwoordelijk voor enkele technische teams in Leiden, gerelateerd aan ons moederbedrijf team.blue, en zit ik in het MT van team.blue Nederland. Al met al dus een leuke en stevige uitdaging!”

“Ik heb in principe geen technische achtergrond maar commercieel en bedrijfskundig, daarom is een goede, betrouwbare rechterhand ongelooflijk belangrijk! Binnen de Business Unit ‘Connectivity’ van team.blue is dat mijn collega Remco Bressers. Op zijn kennis en ervaring kan ik blindvaren. Mijn taak is om budgetten en kaders te stellen, alle operationele en technische specificaties laat ik in goed overleg aan Remco over. Samen vormen we een sterk duo!” 

Remco Bressers als Technisch Directeur

Remco werkt bijna 20 jaar bij Signet. “Ik was werknemer nummer drie toen ik daar begon. In het begin deed ik letterlijk alles wat met techniek te maken had. De afgelopen 20 jaar heb ik verschillende technische rollen gehad en richtte ik mij onder meer op netwerkarchitectuur en -beheer. Uiteindelijk heb ik mijn passie gevonden in het coachen en begeleiden van de teams in de combinatie met techniek. Ik zit al jaren niet meer direct met de vingers aan de knoppen, maar ben wel actief sparring-partner voor nieuwe ontwikkelingen. Als Technisch Directeur focus ik mij vooral op de mensen, operationele efficiency, innovatie en projecten. Ik geef leiding aan een team van 16 collega’s. Hoewel ik een techneut ben in hart en nieren, vind ik de tactische en strategische kant interessanter. Die rol kan overigens naar mijn idee niet zonder technische kennis; die probeer ik daarom constant op peil te houden, samen met dit geweldige team.”

“Bij Breedband ga ik vooral op het operationele en technische vlak sturing geven. Denk daarbij vooral aan begeleiding en coaching van collega’s, want de zaken zijn bij Breedband al heel goed op orde. Natuurlijk kijk ik ook hoe Breedband en Signet samen verder kunnen innoveren en doorgroeien.”

Dave Aaldering, Quintijn Knepper en Remco Bressers

De komende periode bij Breedband

Quintijn:”De komende tijd gaan we elkaar natuurlijk beter leren kennen. We weten in ieder geval al dat het qua cultuur goed klikt! We leveren dezelfde type producten en daarmee hebben we veel vergelijkbare processen. Als bedrijven doen we het alleen net een beetje anders. En dat is interessant! Door kennis te delen en naar elkaars werkwijze te kijken, kunnen we elkaar beter maken.  En zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn met een compleet dienstenportfolio.”

“Daarnaast onderzoeken we hoe we samen efficiënter kunnen werken”, vult Remco aan. “In de overname hebben we in de technische analyse gekeken wat Breedband en Signet aan klanten bieden. Er zit overlapping in onze portfolio’s en er zijn ‘gaten’ te benutten. Zo hebben we beiden een connectie met dezelfde transit-partijen. Hebben wij daar wel meerdere van nodig? Qua alternatieve netwerken heeft Signet een breder palet, maar Breedband heeft weer ervaring met een eigen infrastructuur. Zo vullen we elkaar perfect aan!”

“We zijn ervan overtuigd dat door het samengaan nog beter invulling wordt gegeven aan de connectiviteitsbehoeften van de klanten. Naast een gecombineerd productportfolio met extra services ontstaat er zo ook een toename in het aantal connectiviteitspartners, dat nu al 40 lokale, nationale en internationale netwerken omvat.”

Meer weten over de samenwerking van Breedband & Signet?

De aankomende tijd vertellen we meer over de samenwerking met Signet en team.blue. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Vul hieronder het contactformulier in!

Stel je vraag!