Breedband is ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Met deze certificeringen voldoen wij aan de hoogste internationale veiligheidsnormen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Al deze onderdelen zijn een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering en de bedrijfscultuur van Breedband en de andere merken binnen team.blue. Zo zorgen we voor een cultuur waarin iedereen dezelfde kwaliteit nastreeft, elkaar scherp houdt en waar continue structurele verbeteringen de norm zijn. Zo kun jij erop vertrouwen dat de processen, de kwaliteit en de veiligheid bij ons geborgd is.

Onze certificaten

/ ISO 27001

De ISO 27001 is de internationale standaard voor het procesmatig implementeren, onderhouden en verbeteren van de security van een organisatie. Ons gehele security-beleid is bij deze certificering gecontroleerd. Zo is bijvoorbeeld gekeken naar risicobeheersing, incident management en het security-bewustzijn binnen Breedband.

/ ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Een maatstaf voor en uiting van transparantie en betrouwbaarheid, met aandacht voor alle processen binnen de organisatie waarmee gewerkt wordt aan producten of diensten die voldoen aan de behoeften, eisen en wensen van de klant.

/ NEN 7510

De NEN 7510 is de Nederlandse norm voor security in de zorgsector. De norm schrijft een aantal aandachtsgebieden voor zoals privacy en het op controleerbare wijze inrichten van security maatregelen.

Bekijk het ISO 27001 Certificaat

ISO 27001 certificaat

Bekijk het ISO 9001 Certificaat

ISO 9001 certificaat

Bekijk het NEN 7510 Certificaat

NEN 7510 certificaat