Maak kennis met Connect

Met ons partnerprogramma Connect doen we het anders. We werken écht samen met jou als partners. Met natuurlijk als doel dat we beiden er beter van worden. Wij zijn van mening dat dit alleen slaagt met een persoonlijke benadering en een nauwe samenwerking.

In deze video vertellen partnermanagers Danny en Koen in één minuut wie Connect is. Verder kennismaken? Neem contact op met ons!

Neem contact op

“Onze partners zijn de ogen en oren in de markt. Als we onze partners goed in hun kracht zetten, wordt niet alleen ons bereik groter maar die van hen ook!

door Danny Swarts, Partnermanager Connect

Daarom kiezen voor Connect

Wat het partnerprogramma Connect bijzonder maakt, is onze verkoop- en marketingondersteuning, kennisdeling én dedicated partnermanagement. Dit laatste houdt in dat wij nauw persoonlijk contact onderhouden met iedere partner, onder meer via regelmatige updates en met afspraken op maat. Die persoonlijke benadering en ondersteuning is dé sleutel tot gezamenlijk succes.

We organiseren regelmatig interessante product- en verkooptrainingen en kennissessies over onderwerpen, zoals zakelijk glasvezel, mobiele back-upverbindingen en de toekomst van 5G. Omdat het partnerprogramma groeit, bieden we steeds meer gerichte trainingen aan en spitsen we kennissessies toe op specifieke groepen partners.

Directe product- sales- en marketing-ondersteuningDe kennis in huis om jouw productportfolio uit te breidenPersoonlijk zakendoenAfspraken en communicatie op maat

“Je kiest voor Connect als je gaat voor de beste oplossing voor de klant, de persoonlijke aanpak van leveranciers belangrijk vindt en toegevoegde waarde wilt van een echte partner.

door Koen Godschalk, Partnermanager Connect

Twee partnerprofielen: kies welk profiel het beste aansluit

Zowel Business Partners als Solution Partners kunnen rekenen op een eigen online portal, aantrekkelijke partnercommissie en 24/7 support. Ben je Business Partner, dan factureren wij rechtstreeks aan de klant en bieden we je extra ondersteuning. Ben je Solution Partner, dan koop je diensten bij ons in en ontvang je een vaste kickback-premie. Je factureert zelf aan de klant. In dat geval kun je jouw klant een totaaloplossing bieden en marge rekenen.

Onderdeel programmaBusiness PartnerSolution Partner
CommissieGedurende looptijd contractGedurende looptijd contract
Omzetdoelstelling
1ste lijnssupportBusiness Partner aan klantSolution Partner aan klant
2de lijnssupportSignet/Breedband aan Business PartnerSignet/Breedband aan Solution Partner
FacturatieSignet/Breedband aan klantSignet/Breedband aan Solution Partner
Uitbetaling commissiePer kwartaalPer kwartaal
Extra incentive
Eigen partnerportal
Product- en verkooptrainingen
Verkoop- en marketingondersteuning
Gratis 24/7 support
Dedicated partner management

“De samenwerking met Connect gaat vanzelf. Het is een welgemeende samenwerking. We gunnen elkaar succes en daarbij zijn geen ego’s in het spel. En dat kom je in onze werelden niet vaak tegen.”

door Jos Slootstra, directeur DACON ICT

Podcast 5G

In de podcastaflevering over 5G spreken Danny en Koen met Niels van der Tang, Manager Connectivity Products T-Mobile Ondernemen. Niels is specialist op het gebied van mobiele connectiviteit en heeft de afgelopen jaren de evolutie van 3G, 4G naar 5G op de voet gevolgd. Benieuwd naar de toekomst van 5G en alle voor- en nadelen? Luister de aflevering op:

Liever de podcast zonder video? Beluister de podcast op SoundCloud en Spotify.

Interesse in Connect?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? In een vrijblijvend gesprek maken we graag kennis en bespreken we elkaars verwachtingen en de samenwerkingsmogelijkheden. Laat je gegevens hierachter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever zelf bellen of mailen? Stuur je bericht naar partners@connect.blue of bel partnermanagers Danny Swarts (085-7470000) en Koen Godschalk (088-5999920). Zij staan voor je klaar!

Ik wil gebeld worden over Connect!

Alles nog eens rustig nalezen? Download hier de leaflet: