DATACENTER- DIENSTVERLENING

Investeer je liever niet zelf in een serveropslag op locatie? Breedband brengt jouw servers en andere apparatuur onder in datacenters. Veilig en voordelig, zonder gedoe. En mét 24/7 ondersteuning van ons Breedband-team. Relax!

Ontdek de voordelen voor jouw organisatie

Advies nodig over datacenterdiensten voor jouw organisatie? We helpen je graag. Vul hieronder je gegevens in.

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy. Wij nemen binnen één werkdag contact op.

  • Kostenbesparend
  • Beschikbaarheid & veiligheid
  • Persoonlijke Breedband-service

Waarom datacenterdiensten van Breedband?

Nederland

Datacenters door heel Nederland

Waar jouw bedrijf of organisatie ook is gevestigd in Nederland, we sluiten je aan. Breedband is aanwezig in 22 datacenters door het hele land. Met ons landelijke netwerk helpen we volledig. Van stabiele, veilige en snelle internetverbinding tot het slim koppelen van netwerken.

We doen álles

Een supersnelle internetverbinding. Koppelingen tussen apparatuur in diverse datacenters. Een colocatie voor een supersnel, redundant netwerk. We doen het allemaal voor je, ook alles eromheen. Zoals Hosted Firewall en telefonie. Is er iets? Dan weet je waar je moet zijn. We lossen het op, zonder discussie.

24/7 dienstverlening

Als klant van Breedband ontdek je al gauw dat we het anders doen. Je bent bij ons geen nummer, maar een goede klant. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en succesvol bent als ondernemer. We denken altijd graag met je mee. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Is er iets aan de hand, dan schakelen we snel. Altijd.

“We hebben erover nagedacht om de servers op ons eigen kantoor te plaatsen, maar daarmee lopen de kosten flink op. Door rackspace in te kopen via Breedband besparen we geld en vertrouwen we op hun monitoring en de veiligheid van het datacenter.”

door Mike Dammer, Mida IT Service

Snel internet en betrouwbare verbindingen tussen netwerken

Een veilige en stabiele serveromgeving. Supersnel internet. En verbindingen die betrouwbaar en veilig zijn. Is dat ook jouw wensenlijst? Investeer dan niet in een eigen serveromgeving. Zoiets kost veel geld en veroudert snel. Wat dan wel? Datcenteradienstverlening van Breedband. We plaatsen jouw servers en andere ICT-apparatuur in één of meer datacenters

Veilige ruimtes met gegarandeerde stroomtoevoer en airconditioning. Je profiteert dan ook van ons supersnelle glasvezelinternet. Wil je een redundant netwerk voor maximale beschikbaarheid? Dan plaatsen we jouw apparatuur verspreid over meerdere datacenters en koppelen die. Ook kunnen we koppelen met andere dienstenaanbieders.

Laat je adviseren door ons

Advies nodig over datadiensten voor jouw organisatie? We helpen je graag. Vul je gegevens in en hij belt je binnen één werkdag terug.

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy. Wij nemen binnen één werkdag contact op.