BREEDBAND
VIA KPN NetwerkNL

Wil je snel internet, maar heb je voldoende aan een gemiddelde bandbreedte? Regelen we voor je, via het landelijke open netwerk van KPN NetwerkNL. Je profiteert dan van voordelig internet. Met als kers op de taart de snelle en persoonlijke Breedband-service. Binnen twee weken ben je up and running.

Ontdek de voordelen voor jouw organisatie

Advies nodig over jouw zakelijke internetverbinding? Accountmanger Milan helpt je graag. Vul je gegevens in en hij belt je binnen 1 werkdag terug.

Milan Hermsen

We delen jouw gegevens niet en respecteren je privacy.
Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

  • Zakelijk internet tot wel 1000 Mbit/s
  • Snelle oplevering, aantrekkelijke kosten
  • Persoonlijke Breedband-service

Waarom internet van Breedband via KPN NetwerkNL?

Voor kleinere organisaties en zzp’ers

Kpn NetwerkNL is het open netwerk van KPN (KPN WBA). Het gaat om zowel koper als glasvezel. KPN NetwerkNL is vooral geschikt voor kleinere organisaties en zelfstandigen die een gemiddelde bandbreedte nodig hebben van tot 1000 Mbit/s. Waar je ook zit in Nederland, we sluiten je aan en leveren de diensten die je nodig hebt. KPN NetwerkNL heeft namelijk een landelijke dekking.

VoIP Breedband

Internet en VoIP via KPN NetwerkNL

Zoals gezegd: binnen twee weken is jouw verbinding live. Dat komt omdat het netwerk er al ligt. We hoeven dus niet te graven. In overleg bekijken we hoeveel bandbreedte jij nodig hebt. Als je wilt, kun je ook de vaste telefonie laten lopen via KPN NetwerkNL. Met Voice over IP (VoIP) bespaar je telefoonkosten. Je hoeft ook niet te investeren in een systeem maar krijgt een online centrale.

Pijl Breedband

Profiteer van onze Breedband-diensten

Als klant van Breedband ontdek je al gauw dat we het anders doen. Je bent bij ons geen nummer, maar een goede klant. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent en succesvol bent als ondernemer. Wij denken altijd graag met je mee. Onze Breedband storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Is er iets aan de hand, dan schakelen we snel. Altijd.

“De verbinding van Breedband is de digitale toegang naar onze klanten. Haperingen op de lijn zijn dan natuurlijk ongewenst. De internetverbinding van Breedband is snel en stabiel. We kunnen op onze verbinding vertrouwen.”

door Bram Gruter, Avisi

Breedband & KPN NetwerkNL: alleen het beste voor jou

KPN NetwerkNL breidt onder meer in Arnhem haar glasvezelnetwerk uit. Als partner van KPN kan Breedband jouw bedrijf over die glasvezels internetdiensten leveren, inclusief service en 24/7 monitoring. Dat betekent dat je niet alleen profiteert van de best mogelijke internetverbinding, maar ook van de best mogelijke service.

We hebben bovendien onze eigen KPN gecertificeerde Field Engineer in huis, waardoor we rechtstreeks toegang hebben tot het netwerk, mocht er een storing zijn. Zó maken we de internetdiensten van Breedband toegankelijk voor grote bedrijven, maar ook voor kleine horecaondernemers en ZZP’ers door heel Nederland.

Laat je adviseren door Milan!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Laat je adviseren door Account Manager Milan Hermsen. Vul hier je gegevens in en hij belt je binnen één werkdag terug.

We delen je gegevens niet en respecteren je privacy. Wij nemen binnen één werkdag contact op.