MOBIEL BACK-UP
INTERNET

Is internet cruciaal voor de continuïteit van jouw bedrijf? Dan is mobiel back-up internet van Breedband een uitkomst: een extra internetverbinding, die automatisch inschakelt als je internet uitvalt. Zekerheid gegarandeerd!

We adviseren je graag

Benieuwd naar de mogelijkheden van mobiel back-up internet voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

We delen jouw gegevens niet en respecteren je privacy.
Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

  • Razendsnelle levertijd
  • Aantrekkelijke kosten
  • Persoonlijke service

Waarom kiezen voor mobiel back-up internet?

Wifi Breedband

Een optimale beschikbaarheid

Ga voor een optimaal beschikbare back-up verbinding via een andere drager dan je hoofdverbinding. Omdat de mobiel back-up verbinding niet via de grond maar via de lucht gaat, verminder je de kans op gelijktijdige uitval. Bij graafwerkzaamheden komt het wel eens voor dat zowel de primaire als de secundaire glasvezelkabels beschadigd raken.

Snelheid

Snel en gemakkelijk opgezet

De aansluiting en installatie van je mobiel back-up verbinding kan binnen twee weken gerealiseerd worden. Breedband houdt de benodigde simkaarten en routers standaard op voorraad voor een snelle installatie. Heb je al een router van Breedband? Dan gaat het opzetten nóg sneller!

Kostenefficiënt en eenvoudig

Geen kabels leggen of verbouwingen nodig: je mobiel back-up verbinding is eenvoudig en kostenefficiënt te realiseren! De kosten van de mobiele back-up verbinding zijn zo een stuk lager dan een fysieke back-up verbinding. Heb je al een router van Breedband? Dan zijn de maandelijkse kosten nog lager!

Mobiel back-up internet van Breedband

Je mobiel back-up internet loopt via een simkaart die wij installeren in de router die je van Breedband hebt ontvangen. Nog geen Breedband-router aanwezig? Dan installeren wij deze voor je. Zodra wij je simkaart hebben geplaatst en geactiveerd, is je back-up verbinding klaar voor gebruik! Bij uitval van je standaard verbinding schakelt je router voortaan direct automatisch door naar het mobiele netwerk.

Je mobiel back-up verbinding loopt via 4G en is daarom net zo snel als het internet op je telefoon. Tijdens een storing krijg je van Breedband een internetbundel zonder een limiet, zodat er geen sprake is van een eventuele datalimiet dat jouw werkzaamheden zou kunnen belemmeren. Met mobiel back-up internet ben je zeker van je zaak!

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van mobiel back-up internet voor jouw bedrijf? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

We delen je gegevens niet en respecteren je privacy. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.