Overburen Avisi draaien ook op glasvezel van Breedband

Onze overburen Avisi draaien op het glasvezelnetwerk van Breedband. Avisi, gevestigd in de WTC-toren, bouwt, implementeert, integreert én beheert software voor hun klanten. “Je kunt je vast voorstellen dat het merendeel van onze werkzaamheden via het internet gaan. Wij kunnen dus écht niet zonder”, aldus Bram Gruter van Avisi. 

Vertrouwen op de verbinding

“Als wij geen internet hebben, dan ligt als het ware het hele bedrijf stil. Van onze corebusiness tot aan de telefonie: alles verloopt via het internet”, vertelt Bram. “De verbinding van Breedband is de digitale toegang naar onze klanten, zo maken wij verbinding met onze klanten. We hebben regelmatig videoconferences en loggen op afstand bij klanten in. Haperingen op de lijn zijn dan natuurlijk ongewenst. De internetverbinding van Breedband is snel en stabiel. In de tijd dat ik hier werk is er nog nooit een incident geweest. We kunnen op onze verbinding vertrouwen.”

“Bij Breedband weet je dat het geregeld wordt.
Geen gedoe, geen gemaar. Een no-nonsens partij die bij ons past.”

door Bram Gruter, Avisi

Snel schakelen

“Als we Breedband een keer nodig hebben, dan bellen we ze gewoon. Je krijgt gelijk de juiste persoon aan de lijn”, gaat Bram verder. “Geen lange wachtrijen, keuzemenu’s of alsmaar doorverbonden worden, bij Breedband word je direct geholpen. Dat is bij de landelijk bekende partijen wel anders! We hebben daar ervaringen mee, omdat we bij zo’n grote partij een tweede verbinding afnemen. Als we hen bellen, is dat een crime. Doorgaans duurt het lang, en met een omweg, voordat je de juiste persoon hebt bereikt. Bij Breedband gaat dat dus echt anders.”

Oplossingen op maat

Ter oriëntatie op de keuze van aanbieder van hun internetverbinding sprak Avisi naast Breedband ook nog een aantal andere partijen. Bram vertelt: “Die partijen boden ons standaardpakketten aan en dat wilden wij juist niet. Bij Breedband kregen we een oplossing voor onze specifieke situatie. Een verbinding die bij ons bedrijf en onze dienstverlening past. Breedband luisterde naar onze vraag en kwam met mogelijke oplossingen, waarbij wij hebben ervaren dat ze flexibel zijn in hun aanbod. Dat is precies wat wij nodig hebben.”

Meedenken en vooruit kijken

“Behalve dat we tevreden zijn over de verbinding, waarderen we het ook dat Breedband blijft meedenken. Het aantal collega’s bij Avisi groeit snel en ons dataverbruik neemt toe. Onlangs belde Breedband om te horen of we nog tevreden zijn over onze verbinding en de snelheid. We hebben toen besloten om in de nabije toekomst de bandbreedte van onze verbinding te verdubbelen. Het aanbod van Breedband kwam op het juiste moment. Ze kijken met ons vooruit en dat vinden we een mooie service.”

Meer informatie over Avisi: www.avisi.nl