“Ons kantoor is gevestigd in een buitengebied en voorheen hadden we geen directe internetverbinding”, vertelt Ton Janssen, eigenaar van Buitenpoort Catering. “We maakten gebruik van een wifi-straling, maar die verbinding was instabiel en bereikte niet de gewenste snelheid. De verbinding was soms zelfs zo slecht, dat we de mensen niet eens konden verstaan aan de telefoon. Dan belden we ze terug met een mobiel en dat vonden wij niet professioneel. Dit moest anders! We hebben toen gekozen voor een internetverbinding via een glasvezelkabel van Breedband. Daardoor hebben we eindelijk een stabiele en snelle verbinding en zijn we klaar voor de toekomst!”

Zonder internet geen catering

Ton vertelt: “Als cateraar zijn we veel op locatie, maar alles wordt vanuit ons kantoor aangestuurd. Al die werkzaamheden verlopen via het internet. Ik kan eigenlijk niet meer bedenken wat niet! We werken in de cloud en onze communicatie verloopt via het internet; van telefonische verkoop tot het maken en versturen van offertes. Maar ook onze inkopen, het maken van pakbonnen, logistiek, facturatie, administratie en internetbankieren verlopen via het internet. Zonder een verbinding ligt ons bedrijf plat!”

Verschil maken in tijd

“Als je alle zaken bij elkaar optelt die zijn verbeterd, is het grootste voordeel dat we het verschil kunnen maken in factor tijd”, gaat Ton verder. “Onze werkzaamheden verlopen soepeler en onze reactietijd is sneller. We zien dat verwachtingen van onze opdrachtgevers in de loop van de tijd zijn veranderd: we willen tegenwoordig snel een antwoord. Daar spelen we nu met onze nieuwe verbinding veel beter op in. Opdrachtgevers willen precies weten wat onze dienstverlening kost en direct een offerte hebben. Dat hebben we nu zo voor ze geregeld!”

Vlekkeloos aan de slag

“Onze eerste indruk van Breedband was direct goed en onze samenwerking is prettig”, zegt Ton. “We hebben elkaar leren kennen in het Gelredome, onze gezamenlijke opdrachtgever. Van de aansluiting zelf hebben we niks gemerkt, onze werkzaamheden konden gewoon doorgaan. De diensten die we afnemen voldoen aan onze verwachtingen. We kunnen vlekkeloos aan de slag zonder dat we ons druk hoeven te maken over onze ICT-voorzieningen. Je koopt bij Breedband overigens niet alleen een verbinding, maar ook een goede service. We hebben tot nu toe niks opgemerkt én dat is goed: want als het loopt, dan loopt het hè?”

Meer weten over Buitenpoort: www.buitenpoort.nl