CCV uit Arnhem, marktleider in de betaalbranche, maakt gebruik van het supersnelle en stabiele glasvezelinternet van Breedband. “Onze keuze voor glasvezel was snel gemaakt: het is de meest snelle én zekere manier voor het verwerken van grote hoeveelheden data die in een financieel bedrijf als dat van ons omgaat. En de samenwerking met Breedband is goed. Het is een snelle en wendbare partij”, vertelt Jaap Brink, manager IT Operations bij CCV.

Veilig en betrouwbaar
CCV heeft gekozen voor betrouwbare verbindingen om hun bedrijfscontinuïteit te garanderen. Het financiële bedrijf neemt bij verschillende providers verbindingen af. Breedband voorziet CCV van een supersnelle glasvezelverbinding van maar liefst 1000 Mbit/s. “Dat is buitengewoon snel! We werken met verschillende verbindingen om redundantie te borgen”, legt Jaap Brink uit.

“De communicatie met Breedband is erg prettig; down to earth, daar houden wij van!”

door Jaap Brink, manager IT Operations bij CCV

Internet is essentieel
Hij gaat verder: “Behalve het verwerken van grote hoeveelheden data, is een snel en goed netwerk op meerdere vlakken voor CCV erg belangrijk. Zo maken we gebruik een intern netwerk, hebben we verbindingen die naar het buitenland lopen en zijn meerdere vestigingen met elkaar gekoppeld. Denk daarnaast ook aan het laten draaien van ons callcenter en de telefonie: internet is niet meer weg te denken in ons bedrijf.”

In één dag naar 1000 Mbit/s
Over de samenwerking met Breedband is Jaap erg tevreden. “Hun werkwijze spreekt ons erg aan. Breedband is een snelle en wendbare partij. Als wij iets aanvragen, regelen ze het direct. Toen vorig jaar de coronamaatregelen werden aangekondigd en daardoor veel collega’s gingen thuiswerken, vroegen we een bandbreedte-upgrade aan. We kozen de snelste verbinding: van 300 naar 1000 Mbit/s. De aanvraag ging verbazingwekkend snel: binnen een paar uur had Breedband het geregeld! Dat zie je niet snel bij andere providers”, besluit Jaap.

Meer informatie over CCV: www.ccv.eu/nl