Feilloos reclame maken met snel en stabiel internet 

De Haan Reclame is een full service reclame- en signbedrijf in Uden. Breedband heeft er onlangs een glasvezelverbinding opgeleverd. “Wij werken veelal met zware online bestanden, die we voor een back-up uploaden naar een server”, vertelt mede-eigenaar Dennis de Haan. “Dit vraagt om een snelle en stabiele internetverbinding. Waar voorheen een upload van een groot bestand soms wel vier dagen kon duren, is dat met de verbinding van Breedband nu binnen een half uur gepiept.”

Internet is cruciaal 

“Voor De Haan Reclame is internet cruciaal. Het is één van de belangrijkste dingen die écht moet functioneren. Eigenlijk net zoals gas, water en licht”, vertelt Dennis. “We werken volledig online. Op ons kantoor staan zes computers, we bellen via het internet en ons beveiligingssysteem is eraan gekoppeld. Daarnaast komen al onze aanvragen online binnen, werken we met externe facturatie en hebben we een server waar back-ups worden geslagen. Zonder de internetverbinding loopt ons bedrijf spaak.”

“Waar voorheen een upload van een groot bestand soms wel vier dagen kon duren, is dat met de verbinding van Breedband via NDIX nu binnen een half uur gepiept.” 

door Dennis de Haan

Van provider gewisseld 

“Voorheen hadden wij een verbinding van een andere provider. Daar waren wij niet tevreden over. Een trage verbinding en om de haverklap viel hij uit. Dat belemmerde onze werkzaamheden. Bovendien werd ik ‘s nachts weleens uit mijn bed gebeld, dan was het alarm afgegaan vanwege de verbinding die was uitgevallen. Dat was de druppel en toen wisten we dat het anders moest. De beheerder van ons bedrijventerrein in Uden bracht ons toen in contact met Breedband.”

Verrassend goed contact 

“Het contact en de communicatie met Breedband heeft mij echt verrast. Afgaande op mijn eerdere ervaringen met internetproviders, had ik een figuurlijke kink in de kabel verwacht. Maar met Breedband was die er niet. Zij leggen alles keurig en helder uit, daardoor verliep de oplevering vlekkeloos. Ik wist precies wanneer er iets ging gebeuren. En loopt het even anders, dan wordt er ook duidelijk en transparant gecommuniceerd”, zegt Dennis.

“Wij zijn helemaal tevreden!” 

“We zijn erg positief over de glasvezelverbinding van Breedband. Het biedt de snelheid, stabiliteit en symmetrische uploadsnelheid die wij nodig hebben. We maken reclamewerk, vaak ook met spoed, dus moeten kunnen vertrouwen op onze internetverbinding. Tot nu toe is onze ervaring dat die snel én stabiel is. De verbinding is nog niet een keer uitgevallen. We zijn helemaal tevreden!”

Meer informatie over De Haan Reclame: haanreclamewerk.nl