Directeur Jos Paasse zocht een ICT-partner die Dos Medical B.V. op hun nieuwe bedrijfslocatie op een professionele manier kon voorzien advies, implementatie en beheer. Zijn keuze viel al snel op Breedband.

Dos Medical
Dos Medical is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, import/export, marketing en verkoop van medische hulpmiddelen, met name gericht op KNO heelkunde en allergologie. Het bedrijf levert producten aan ziekenhuizen, zoals Rijnstate en Radboud UMC, en farmaceutische groothandels en apotheken. Daarnaast leveren zij via KNO-winkel.nl medische hulpmiddelen rechtstreeks aan consumenten.

Probleemloos werken in de cloud
Het bedrijf werkt al een geruime tijd met applicaties in de cloud. Om probleemloos met deze applicaties te kunnen werken is een goed werkend ICT-bedrijfsnetwerk noodzakelijk. Breedband heeft dit vraagstuk op een vakkundige manier ingevuld voor Dos Medical B.V. door onder meer gebruik te maken van Cisco-apparatuur.

SpeakUp Compass
Bij de verhuizing wilde Jos Paasse ook graag de volgende stap maken op het gebied van telefonie. Zijn wensen op dit gebied waren flexibiliteit, functionaliteit en eenvoud. Met SpeakUp Compass, een dienst van een partner van Breedband, beschikken zij nu over een hosted telefonie oplossing.

Een goed gevoel
Jos Paasse vertelt: “Breedband heeft ons vakkundig bijgestaan bij de voorbereidingen van onze netwerkinfrastructuur. Vanuit Dos Medical B.V. en KNO-winkel.nl streven wij naar een professionele manier van werken, waarbij deskundigheid, gemaakte afspraken nakomen, vriendelijkheid en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Breedband heeft diezelfde mentaliteit en werkwijze. Mede daardoor had ik meteen vanaf het eerste contact een goed gevoel bij hen. Dat geldt overigens voor alle medewerkers van Breedband, waarmee wij tot nu toe te maken hebben gehad.”