Robert Wittenberg van Dudok Arnhem: “We hebben veel gasten die bij ons met hun laptop aan het werk zijn. Daarnaast hebben we uiteraard ook gasten die bij ons komen voor een drankje en hapje. Als service naar hen toe vinden we het belangrijk dat we een sterke en stabiele wifi-verbinding hebben. Niet elke horecazaak heeft dat in Arnhem. We hebben ons bedrijfsnetwerk apart gezet van het wifi-netwerk. Hierdoor kunnen wij op kantoor ook gebruikmaken van supersnel internet voor onze dagelijkse werkzaamheden.”

Levendige ontmoetingsplek
Dudok is een stadsbrasserie en omarmt de kunst, cultuur en bewoners van de stad waar zij gevestigd is. Naast Arnhem, heeft Dudok ook vestigingen in karakteristieke gebouwen in Rotterdam, Den Haag en Tilburg. Bij Dudok kunt je terecht voor een kopje koffie, maar ook lunch, borrel of diner.

Samenwerking met Breedband
Robert: “Bij Dudok werken we zoveel mogelijk samen met lokale leveranciers. Ons oog viel dan ook op Breedband, een echte Arnhemse partij. We zijn tevreden over onze samenwerking en ook belangrijk: onze gasten zijn tevreden over de supersnelle Breedband-wifi!’’