Toby Janssen, systeembeheerder bij EW Facility Services: ‘’We willen graag glasvezel vanwege de snelheid en stabiliteit. We hebben een redundante aansluiting, dit houdt in dat we twee verbindingen hebben via verschillende trajecten. Mocht er een keer wat met de eerste (glasvezel)verbinding zijn, dan gaat het automatisch over naar de tweede (ADSL)verbinding. We hebben dus altijd een back-up verbinding! Deze zekerheid vinden we erg belangrijk. We hebben ook onze telefoonlijn (VoIP) en alarminstallatie over onze internetverbinding lopen.”

Toby legt uit: ‘’We zagen dat Breedband bezig was met het aansluiten van onze onderburen Strijbosch Thunnissen Makelaars. Hierdoor zijn wij ook gaan informeren naar de mogelijkheden voorn ons bedrijf. Naast supersnel internet, kon Breedband ons ook een WAN-netwerk leveren. Dit betekent dat we een koppeling hebben met onze andere vestigingen in Nederland via Datacenter ITB in Apeldoorn.”

Hospitality op nummer 1
Bij EW Facility Services is Hospitality al 25 jaar het kernbegrip binnen hun dienstverlening. Ze zijn marktleider in de hotelbranche en creëren de ultieme gastbeleving bij o.a. Holland Casino, Hotel Amsterdam Airport Schiphol en Hotel Sportcentrum Papendal.

Samenwerking met Breedband
Toby: “De medewerkers van Breedband zijn erg flexibel. Ik vind het fijn dat ik een vast aanspreekpunt heb. We zijn overgegaan naar een ander datacenter, de overstap hiervan is moeiteloos geregeld door Breedband.”