Succesvolle upgrade voor Force Field

In deze tijden werkt een groot deel van onze klanten vanuit huis, zo ook de Game Developers van Force Field. “Onze 60 collega’s werken thuis en met een aantal grote projecten op de planning, was het voor ons van belang dat Breedband onze internetverbinding snel zou upgraden”, vertelt Romeo. “En eerlijk is eerlijk; ik heb nog nooit zo snel binnen de afgesproken tijd van een internetserviceprovider een oplevering gehad. En dát zelfs in deze bijzondere tijden!”

Thuiswerken met zware bestanden
“We wilden al langer onze verbinding upgraden, maar toen we met z’n allen vanuit huis gingen werken hebben we aanvraag direct bij Breedband ingediend”, aldus Romeo. “Een aantal opdrachten is recent naar voren gehaald. Voor deze opdrachten werken we met grote online bestanden. Daar hebben we een goede internetverbinding voor nodig die snel en stabiel is. Alleen dan kunnen we er met meerdere collega’s tegelijk aan werken.”

“De migratie ging vlekkeloos, de communicatie is prettig en Breedband kwam alle afspraken binnen de tijd netjes na.”

Van 300 naar 500 Mbit/s
“We hebben onze verbinding verhoogd van 300 Mbit/s naar 500 Mbit/s. Met de bandbreedte die we hadden konden we wel doorwerken, maar het was niet ideaal. We zouden dan de maximale capaciteit van de verbinding gebruiken. Gezien ons werk kunnen we ons geen langzame verbinding permitteren. Met meer bandbreedte werken we nu snel met minimale kans op vertraging.”

Afspraken nakomen
“Wij hebben ons verbaasd hoe Breedband in deze uitzonderlijke tijd weet te handelen. De migratie ging vlekkeloos, de communicatie is prettig en Breedband kwam alle afspraken binnen de tijd netjes na. Dit alles in tegenstelling tot onze eerdere teleurstellende ervaringen met andere internetserviceproviders. De supportdeskmedewerkers van Breedband hebben we niet eens hoeven spreken, alles is super uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden met onze upgrade en de werkwijze van Breedband!”

Meer informatie over Force Field: www.forcefieldxr.com