GiftNation verhuist, Breedband gaat supersnel mee!

GiftNation, toeleverancier voor loyaliteitsprogramma’s en keuzecadeau’s en uitgever van Boek & Bladkado en Doenkado, neemt al jaren internet via glasvezel van Breedband af. “Snel en stabiel internet is belangrijk voor ons, bijna al onze dagelijkse werkzaamheden verlopen via het internet”, aldus Bjorn Duis, algemeen directeur van GiftNation. “Het Breedband-team schakelt erg snel en dát ook nog met een goede prijs. We hebben niet eens overwogen om een andere leverancier te kiezen toen we gingen verhuizen.”

In één dag het internet overgezet

Onlangs is GiftNation lastminute verhuisd. Het internet moest snel over en dat regelde Breedband zonder problemen. “Binnen één dag was ons internet overgezet”, vertelt Bjorn. “We wisten dat we op Breedband konden vertrouwen. Toen we gingen verhuizen hebben we niet eens overwogen om een andere leverancier te kiezen. Breedband schakelt snel en vanwege de persoonlijke aanpak en de korte lijnen was het zó geregeld! Het team had weer bewezen hoe flexibel en bijzonder ze dingen kunnen aanpakken.”

De lastminute verhuizing

“Onze lastminute verhuizing naar ons huidige kantoor, was niet zo gepland”, gaat Bjorn verder. “We hadden een ander pand op het oog, maar toen dat niet doorging hebben we een snelle beslissing moeten maken en kregen we laat pas de sleutels van ons nieuwe kantoor. Met veel en goed contact te hebben met Breedband, hebben we gekeken hoe we zo snel mogelijk een goede verbinding konden krijgen, en dat is gelukt! In één dag hadden we een nieuwe verbinding. Dat was bij geen andere partij zo gegaan.”

Glasvezel is prettig, maar vooral noodzakelijk

“Het was voor ons van belang dat het internet snel geregeld was, want dat was écht nodig. Onze gehele bedrijfsvoering verloopt via het internet en dat moet vlekkeloos verlopen. Zonder de verbinding kunnen wij niet werken. Op ons kantoor staan 15 computers, werken we volledig in de cloud en verloopt zelf onze telefonie via het internet. Daarnaast werken we veel samen met websites en hebben we een eigen webshop. We maken veel gebruik van beeld en tekst en zijn we continu bezig met het up- en downloaden van deze data. Door de stabiliteit en snelheid van internet via glasvezel, hebben we daar nooit issues mee. Dat is naast prettig werken, voor ons ook vooral noodzakelijk.”

Breedband in De Beemd

“Breedband heeft ons eerder al goed geholpen. Op onze vorige locatie in De Beemd hadden we al naar tevredenheid een glasvezelaansluiting. Wij waren op het bedrijventerrein de eerste die glasvezel van Breedband hadden. Daar hebben we overigens zelfs voor gepleit! Via-via hoorde ik al goede verhalen over Breedband, die op dat moment glasvezel in Arnhem aan het leggen was. Zelf hadden we toen langzaam internet, tegen hoge kosten. Ik besloot daarom contact op te nemen en heb onze situatie voorgelegd.”

“Breedband is meerdere keren over de vloer geweest om te bespreken wat onze wensen waren” gaat Bjorn verder. “Er werd echt met ons meegekeken en meegedacht. Iets wat andere partijen niet eens zouden overwegen. De uitkomst? Het aanleggen van glasvezel van Breedband, en wij waren de eerste. We hadden verwacht dat de aanleg flink in de kosten zou lopen, maar het werd alleen maar voordeliger én we kregen betere snelheden. Dat vonden wij bijzonder.”

Breedband ambassadeur

 “Het contact met Breedband is altijd prettig geweest. Van de accountmanagers tot de opvolging en de planning. Breedband blijft voor ons dé flexibele partij die met je meedenkt. We zijn al deze jaren zo goed geholpen, ik ben gewoon een Breedband ambassadeur geworden! De enige reden dat ik zou willen overstappen is als ik geen glasvezel meer nodig zou hebben, maar dát zou ik mij niet eens kunnen voorstellen.”

Meer informatie over GiftNation: www.giftnation.nl

Neem contact met ons op!