Supersnel internet van Breedband via KPN NetwerkNL

Sportcentrum Indoor Action maakt sinds kort gebruik van het internet van Breedband via het nieuw aangelegde open glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL in Arnhem. “De keuze was snel gemaakt toen Breedband voorbijkwam; profiteren van het gemak van supersnel internet én de persoonlijke service van een lokale provider!”, aldus Michel de Boer, Clubmanager bij Sportcentrum Indoor Action.

Luxe en ontspanning

Indoor Action staat voor sporten én ontspanning. “We willen onze leden luxe en gemak bieden”, vertelt Michel. “Een snelle en goede internetverbinding mag hierbij niet ontbreken. Van het snel verwerken van gegevens bij de toegangspoortjes tot het via de app reserveren van sportmomenten en het streamen van groepslessen via Youtube en Facebook; dit alles moet snel en zonder haperingen gebeuren. Deze manier van faciliteren past bij onze type sporters, veelal jong, hip en performance gericht. Dit zien we bijvoorbeeld terug in het aantal keer sporten per week: twee keer zoveel als de gemiddelde sporter in Nederland!”

“Breedband is echt een begrip in Arnhem als het om internet draait, de keuze was dan ook snel gemaakt!”

door Michel de Boer, Clubmanager Indoor Action

Vertrouwen op een goede verbinding

Michel gaat verder: “Gemiddeld ontvangen wij 700 sporters per dag, in de winter wel 1000. We moeten dus kunnen vertrouwen op een goede en stabiele verbinding. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Zo werken onze trainers met diverse programma’s voor het maken van sportschema’s en lopen ze in het sportcentrum rond met een tablet voor het begeleiden van de sporters. Maar vergeet ook niet de betalingen via de pin, de telefonie, automatische mailings en de administratie.”

Breedband via het KPN-glasvezelnetwerk

KPN NetwerkNL breidde het glasvezelnetwerk uit in Arnhem en Indoor Action koos voor Breedband als internetprovider. Michel: “Breedband is een begrip in Arnhem als het om internet draait, de keuze was dan ook snel gemaakt. Bij de oplevering van onze verbinding heeft medewerker Dorien ons super geholpen. Er is veel tussentijds contact geweest en waren wij altijd op de hoogte. Als manager ben je met heel veel zaken bezig en wil je snel geholpen worden. En dat heeft Breedband gedaan!”

Meer info over Indoor Action vind je hier: www.indooraction.nl

Meer informatie over Breedband via KPN NetwerkNL?

Ligt het KPN-netwerk ook voor jouw deur, maar wil je supersnel internet van Breedband met de service van een lokale provider? Vul de gegevens hieronder in of ga naar de KPN NetwerkNL-pagina voor meer informatie.

Breedband via KPN NetwerkNL