Vlekkeloos en plezierig werken door glasvezelinternet

Als een landelijk opererend controle- en inventarisatiebureau, is Legitiem gespecialiseerd in het verzamelen en controleren van gegevens en het houden van toezicht op het gebied van lokale belastingen, vergunningen en basisregistraties. Ze maken sinds een half jaar gebruik van het internet van Breedband. “We kiezen voor glasvezel vanwege de stabiliteit en de snelheid.” vertelt Gert van Dijk, administrateur bij Legitiem. “Bij ons staat werkplezier hoog in het vaandel. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede internetverbinding hieraan bijdraagt. Een goed faciliteerde werkomgeving is namelijk voor iedereen prettiger werken!”  

Snel schakelen met Breedband 

“In augustus 2019 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor in Duiven. Daar was een glasvezelkabel én apparatuur van Breedband aanwezig. We hoorden positieve verhalen over Breedband en hebben daarom direct een offerte aangevraagd. We wilden snel in ons nieuwe kantoor en dus ook snel over internet beschikken. En dat snelle schakelen kon met Breedband! We ontvingen direct een voorstel en er werd aan alle specificaties voldaan. Het voorstel van Breedband was in vergelijking met die van andere aanbieders veruit de beste én scherpste.” 

“Wij zijn ervan overtuigd dat een goede internetverbinding bijdraagt aan het werkplezier van onze collega’s”

door Gert van Dijk, administrateur bij Legitiem

De beste keuze!  

Gert: “Voor de verhuizing naar ons nieuwe kantoor maakten wij al gebruik van glasvezel van een andere aanbieder. We waren altijd heel tevreden over de stabiliteit en snelheid. Daarom kozen we ook op de nieuwe locatie weer voor glasvezel. Onze vorige verbinding was echter ook een 100 Mbit/s, maar die was lang niet zo snel en stabiel als de verbinding van Breedband. Onze overstap naar Breedband bleek in eerste instantie praktisch, maar gezien de kwaliteit van de verbinding is het dus ook de beste keuze!”

Vlekkeloos en zorgeloos werken 

“Wij werken volledig in de cloud, omdat we overal willen kunnen werken en niet afhankelijk zijn van een vaste plek”, gaat Gert verder. “Een stabiele internetverbinding is dus een pré om vlekkeloos en zorgeloos te kunnen werken. Bij ons staat werkplezier hoog in het vaandel. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede internetverbinding hieraan bijdraagt. Je wilt namelijk niet dat het internet de werkzaamheden belemmert. Een goede sfeer en een goed faciliteerde werkomgeving is immers voor iedereen prettiger werken!”  

Meer informatie over Legitiem op www.legitiem.nl