Upgrade bandbreedte voor thuiswerkers Pleyade 

Vanwege de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus besluiten veel klanten om thuis te werken. Ook Pleyade, een ouderenzorgorganisatie met 12 locaties in Arnhem, Elst en de Liemers. Sinds vorige week werkt het personeel van de ondersteunende diensten thuis. “Om de toename thuiswerkers goed aan te kunnen was een hogere bandbreedte nodig. Binnen 1 dag regelde Breedband dat voor ons. Enkel lof hiervoor!”, zegt Ronald van de Beeten, Teamcoördinator ICT bij Pleyade.

Probleemloos doorwerken

Met een toename van thuiswerkers voorzag Ronald dat een hogere bandbreedte van 500 Mbit/s nodig was. “Met de upgrade hebben we ervoor gezorgd dat er veel meer collega’s uit voornamelijk ondersteunende diensten gelijktijdig gebruik kunnen maken van de thuiswerkomgeving, zonder dat dit bepaalde primaire processen en datastromen negatief zou beĂŻnvloeden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ons elektronisch cliĂ«ntendossier. Dit is namelijk ook afhankelijk van deze verbinding. Inmiddels maken we nu iets meer dan een week gebruik van de upgrade en we zien dat de verbinding snel genoeg is en bovenal net zo stabiel blijft als voorheen.”

“Woensdagmiddag een telefoontje naar Breedband, donderdag een getekend contract Ă©n
diezelfde dag nog een succesvolle upgrade van onze verbinding.
Dát kan alleen Breedband!”

door Ronald van de Beeten, Teamcoördinator ICT bij Pleyade.

‘Breedband maakt het verschil’

“De glasvezelverbinding van Breedband is drieledig”, legt Ronald uit. “Het wordt primair gebruikt om onze organisatie te voorzien van internet en clouddiensten. Ook is dit de verbinding waarover we het thuiswerken faciliteren. Daarnaast draaien de site to site VPN’s van een aantal locaties op deze verbinding. Als deze dan met spoed moet worden opgehoogd, dan is het fijn dat je een flexibele partij als Breedband aan je zijde hebt. In deze uitzonderlijke tijd, nota bene binnen de looptijd van een contract, een tijdelijke upgrade binnen 1 dag geregeld krijgen, dát vind ik noemenswaardig. Breedband maakt het verschil!”

Voor meer informatie over Pleyade: www.pleyade.nl

Ja, ik wil ook een upgrade aanvragen!