Upgrade bandbreedte voor Ultimo Software Solutions

Van Ultimo Software Solutions uit Nunspeet, wereldwijd actief op het gebied van procesoptimalisaties, werken al sinds de eerste coronamaatregelen de meeste medewerkers vanuit huis. Voorheen maakten zo’n 70 medewerkers via een VPN-verbinding gebruik van het kantoornetwerk, nu zijn dat er 277 vanuit huis. En dat in Nederland, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Binnen één dag geregeld

Systeembeheerder Ronald Bronsink vertelt: “Na de persconferentie op 12 maart heb ik Account Manager Marcel van der Logt van Breedband meteen een berichtje gestuurd. We hadden een spoed-upgrade van onze verbinding nodig. Hij zette meteen voor ons de lijntjes uit. Het contract ondertekenden we digitaal en binnen een dag was de upgrade geregeld.”

” Het contract ondertekenden we digitaal en binnen een dag was de upgrade geregeld. “

door Ronald Bronsink , Systeembeheerder

Hartstikke tevreden 

Ronald gaat verder: “Via Breedband nemen we internetservices over twee verbindingen af. De verbinding die onze VPN-verbinding mogelijk maakt, had al een capaciteit van 1 Gigabit en kon dus snel door Breedband worden geüpgraded. Over de diensten en service zijn we hartstikke tevreden. Breedband voelt nog kleinschalig aan, is wendbaar en schakelt snel.” 

Voor meer informatie over Ultimo Software Solutions: www.ultimo.com