“Het internet en alle gerelateerde diensten die over de verbinding lopen moeten feilloos werken en met Breedband gaat dat al jaren super goed!”, aldus Jeroen Reinten, medewerker Financiën bij Vitesse. Al sinds 2010 maakt Vitesse gebruik van onze diensten. Vitesse timmert met het voetbal aan de weg, maar ook met innovaties op en rond het veld. “Een supersnelle en stabiele verbinding maakt dat mogelijk.”

Zonder internet geen Vitesse
Internet is niet meer weg te denken bij Vitesse. Jeroen vertelt: “Er lopen ontzettend veel zaken via het internet. Denk aan onze kaartverkoop, de toegangscontrole in het stadion, videoanalyses, diverse metingen van spelers en natuurlijk de dagelijkse bedrijfsvoering. Stabiel en snel internet is voor ons essentieel. Geen internet zou betekenen dat alle bedrijfsprocessen stilliggen en daar kan ik mij eigenlijk geen voorstelling van maken.”

Snel en stabiel internet
“Waarom een snelle internetverbinding zo belangrijk is? Het up- en downloaden van beeldmateriaal voor de technische staf moet binnen paar seconden klaar zijn. Op onze trainingsaccommodatie en in de business club moeten we op een stabiel wifi-netwerk kunnen vertrouwen; al onze medewerkers, business clubleden, pers en overige gasten maken er gebruik van”, zegt Jeroen. Het aantal keer dat Vitesse geen beschikking had tot internet is in de afgelopen 9 jaar op 1 hand te tellen. Jeroen vertelt: “Het waren dan verstoringen veroorzaakt door iets te enthousiaste bestuurders van graafmachines.”

Het ‘geel swert hert’ van Breedband
Als Arnhemse gevestigde partij staat Breedband dichtbij Vitesse. “Breedband heeft net zoals wij ‘een geel swert hert’, ook nadat de huisstijl veranderde van geel-zwart naar blauw. Ik vind het persoonlijk fijn om te werken met een bedrijf dat weet welke belangen er op het spel staan en snel schakelt wanneer het moet. Breedband is zo’n partij! Dave is altijd enthousiast en komt met vernieuwende ideeën. Die mindset weet hij ook over te brengen op zijn collega’s. Het contact met hen is altijd prettig en ze denken mee waar nodig. Dat is fijn samenwerken!”, aldus Jeroen.