Upgrade bandbreedte voor Wiegerinck Architecten

In de rubriek ‘Klanten die ook thuiswerken…’ dit keer: Wiegerinck Architecten uit Arnhem. Na de aankondiging van de coronamaatregelen bedachten zij zich geen moment: de 54 collega’s werken vanuit huis. Daar was Wiegerinck technisch gezien goed op voorbereid. Er was alleen meer bandbreedte nodig. “Breedband heeft ons daarmee geholpen; perfecte dienstverlening voor een goede prijs en dito service!”  

Behoorlijk wat gigabytes

Edwin Niemantsverdriet van Wiegerinck vertelt: “We hadden niet zozeer meer capaciteit nodig omdat we met veel mensen thuiswerken, wel gebruiken we zware ontwerpprogramma’s. Met een flink aantal personen gaan er bij ons dagelijks behoorlijk wat gigabytes doorheen! Vanuit ons eigen serverpark faciliteren we een goede thuiswerkverbinding. Breedband heeft die verbinding tijdelijk geüpgraded naar 500 Mbit.”

“De aanvraag werd direct in gang gezet, het tekenen van het contract was binnen een half uur geregeld en de volgende dag was de upgrade een feit.”

door Edwin Niemantsverdriet

‘Geen gedoe met Breedband’

Edwin gaat verder: “Voor de upgrade was één belletje nodig! De aanvraag werd direct in gang gezet, het tekenen van het contract was binnen een half uur geregeld en de volgende dag was de upgrade een feit. Met de verbinding hebben we tot nu toe goede ervaringen, die is snel en stabiel. En Breedband? We zijn nog maar net klant, maar we vinden Breedband nu al een hele fijne lokale partner waarmee je snel schakelt. Gewoon geen gedoe!” 

Voor meer informatie over Wiegerinck architecten: www.wiegerinck.nl