SD-WAN VAN COMPLEX NAAR EENVOUD

Echt ál je locaties, datacenters en cloudverbindingen met elkaar verbonden, ongeacht het type verbinding. Met onze expertise en ondersteuning kom je er wel!

Netwerk Engineer Glenn helpt je graag!

Glenn is een ervaren netwerkspecialist die graag vrijblijvend met je van gedachten wisselt over jouw netwerkuitdagingen.

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy.
Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

  • Eenvoudig en inzichtelijk
  • Hoge beschikbaarheid
  • Flexibiliteit

Wat levert een
SD-WAN van Breedband jou op?

Eén inzichtelijk en eenvoudig netwerk

De Cisco Meraki hardware die we gebruiken voor SD-WAN is makkelijk zelfstandig te installeren, zonder ingewikkelde configuratiestappen of onze hulp. Sluit je kastje aan, voeg het toe aan je netwerk en je bent klaar! Daarna krijg je een eigen inzichtelijke en gebruiksvriendelijke portal in je centrale beheeromgeving zodat je zelf eenvoudig jouw SD-WAN kunt beheren.

Hosted Firewall - Volledig in beheer

Een kennispartner met expertise en ervaring

Wanneer je kiest voor de SD-WAN van Breedband, ben je verzekerd van een ervaren partner. We zijn Cisco-gecertificeerde connectivityspecialisten met jarenlange ervaring in het verbinden van onze klanten met een netwerk dat helemaal aan hun wensen voldoet, met de drive om elke dag weer met de beste persoonlijke ICT-serviceverlening onze klanten op voorsprong te zetten.

Breedband Snel

Hoge beschikbaarheid

We zitten niet vast aan één netwerk of infrastructuur, maar werken met meerdere partijen om je de beste dekking en uptime te garanderen. En is er hardware stuk? Dan staat onze storingsdienst 24/7 voor je klaar, en vervangen we het meteen, zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn..

Er is nu één centraal en stabiel netwerk en dat schept overzicht. Geen tunnelverbinding meer van vestiging naar vestiging, maar alles is op één plek geregeld.

door David Hesseling, (voormalig) Systeem- en netwerkbeheerder bij
autobedrijf Zijm

Al je verbindingen in één overzicht

Met een SD-WAN (Software-Defined Wide-Area Network) combineer je al je internetverbindingen in je infrastructuur tot één pad, ongeacht het type verbinding. De SD-WAN kiest vervolgens zelf het beste, snelste en meest stabiele pad naar de clouddiensten in je netwerk. Zo wordt er altijd, op elk moment van de dag, gekozen voor de beste verbinding tussen jou en je applicaties.

Dat doen we allemaal met de best mogelijke ontzorging: wij houden je netwerk voor je in de gaten en lossen problemen direct voor je op, zodat jij je kunt focussen op je onderneming! Je vertrouwen op onze kennis en ervaring. Dat is de garantie van Breedband als netwerkpartner.

Laat je adviseren door Glenn

Ben je op zoek naar een partner die de prestaties van jouw netwerk net zo serieus neemt als jijzelf? Vraag dan snel een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze Engineer Glenn dan komen we er samen wel uit.

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.