Internet & Networking

Neem telefonisch contact op met een van onze Engineers via 088 – 599 99 40 of via support@breedband.nl. Onze storingsdesk is 24/7 bereikbaar.

Laatst bijgewerkt op 27 mei 2019

Internet mag geen beperking zijn. Bij Breedband geloven we dat internet de vierde nutsvoorziening is geworden: gas, water, licht én supersnel internet. Het gebruik van data en clouddiensten neemt in rap tempo toe. Steeds meer applicaties en systemen communiceren via het internet. Bedrijven en organisaties hebben steeds meer capaciteit nodig en moeten kunnen rekenen op een snelle en stabiele internetverbinding, zodat bestaande en nieuwe toepassingen betrouwbaar kunnen functioneren. Denk bijvoorbeeld aan videovergaderen, pin- en kassasystemen, camerabewaking, webwinkels en VoIP bellen.

De voordelen van zakelijk glasvezel van Breedband:

  • betrouwbaar en stabiel internet
  • snelheden tot wel 1000 Mbit/s
  • meerdere IP-adressen nodig
  • glasvezel zonder vraagbundeling
  • snel gerealiseerd
  • flexibel en zorgeloos werken in de cloud
  • persoonlijke en snelle service
  • storingsdesk 24/7 bereikbaar

Je leest meer over zakelijk glasvezel op onze pagina Internet & Networking.

Benieuwd naar de mogelijkheid van zakelijk glasvezel voor jouw bedrijf of organisatie? Maak snel afspraak met een van onze Accountmanagers! Bel 088 – 599 99 20 (Sales) of stuur een mail naar sales@breedband.nl.

Laatst bijgewerkt op 27 mei 2019

Ja, zakelijk glasvezel is voor iedere organisatie mogelijk. Voor meer informatie over een aansluiting kan je contact opnemen met onze collega’s van Sales.

Op de volgende locaties in Arnhem en omgeving ligt het eigen netwerk van Breedband:

Bedrijventerreinen:
Bakenhof, Het Broek, IJsseloord 1, IJsseloord 2, Kleefse Waard, Koningspleij, Merwedeterrein, De Overmaat, Rijkerswoerd en Westervoortsedijk.

Kantorenlocaties:
Arnhem Centraal/WTC, het Centrum, Arnhems Buiten, Gelderse Poort, Kroonpark/Groningensingel en Velperweg e.o.

Ook in de omgeving van Arnhem kan je ook aangesloten worden op ons supersnelle glasvezelnetwerk. Dit kan op bedrijventerrein: Centerpoort-Noord en Centerpoort-Zuid in Duiven en op Poort van Midden-Gelderland in Heteren.

Daarnaast is er Breedband ook mogelijk de regio Arnhem. Neem voor meer informatie over zakelijk glasvezel op jouw locatie contact met ons op. Dit kan via sales@breedband.nl of naar 088 -599 99 20 (Sales)

Laatst bijgewerkt op 27 mei 2019

Bij internet van Breedband ontvang je geen SMTP gegevens van ons. Wanneer je overstapt naar Breedband, wijzen we je graag op onafhankelijke maildiensten zoals Gmail, Outlook, Office365 of naar je hostingprovider.

Laatst bijgewerkt op 27 mei 2019

Onze glasvezelverbindingen zijn Point-to-Point en daarom altijd symmetrisch. Dit wil zeggen dat de upload- en downloadsnelheid gelijk zijn aan elkaar. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld DSL- en coaxverbindingen, waarbij de uploadsnelheid vele malen lager is dan de downloadsnelheid.

Laatst bijgewerkt op 27 mei 2019

Redundantie betekent letterlijk dat iets dubbel wordt uitgevoerd. Bij een redundante internetverbinding heb je een hoofdlijn en een back-up lijn. Er zijn verschillende gradaties bij een redundante internetverbinding. De hoofdlijn kan bijvoorbeeld via glasvezel zijn, de back-up lijn via een koperverbinding.  Je kan de verbindingen bij verschillende providers onderbrengen, daarnaast kan dit ook nog eens via verschillende routes lopen.  Mocht de primaire internetverbinding (om welke reden dan ook) wegvallen, dan neemt de back-up lijn de taak over.  Het doel hiervan is om de beschikbaarheid van de aansluiting, en de dienstverlening die daarover plaatsvindt, te verhogen.

Laatst bijgewerkt op 27 mei 2019

De kosten van zakelijk glasvezel zijn afhankelijk van een aantal factoren. Onze accountmanagers bespreken graag jouw situatie en maken natuurlijk een aantrekkelijke, passende aanbieding. Je kan hierbij denken aan ongeveer 200 tot 400 euro per maand. Voor meer informatie kan je contact opnemen via 088 – 599 99 20 (Sales) of via sales@breedband.nl.

Laatst bijgewerkt op 23 oktober 2019

Steeds meer applicaties en systemen communiceren via het internet. En dit gaat in de komende jaren een steeds grotere rol spelen in onze samenleving. Bedrijven krijgen hier meer en meer mee te maken. Je hebt dus meer capaciteit nodig. Vaak blijkt het bestaande (koper)netwerk niet langer toereikend om aan deze nieuwe eisen te voldoen. Glasvezel van Breedband biedt daarom de toekomst!

Laatst bijgewerkt op 23 oktober 2019

Dit waren alle veelgestelde vragen over Internet & Networking.

Op de hoogte blijven van Breedband?