Wij zijn Breedband

Breedband is een internet service provider die zich bezighoudt met Internet & Networking, Managed Services en Clouddiensten. Wij helpen klanten het verschil te maken met de beste digitale infrastructuur van Nederland. Wij geloven dat ze hun impact kunnen vergroten met onze producten en diensten. En dat doen we op onze eigen wijze; goed, snel en leuk. Klanten kunnen rekenen op het beste advies, de snelste service en persoonlijk contact. ​

“Wij zijn Breedband. Wij willen elke dag het verschil maken met wat we doen.”

Hoe helpen wij jou?

Breedband is een allround ICT-dienstverlener. Je kunt bij ons terecht voor stabiele en snelle internetverbindingen tot fully-managed bedrijfsnetwerken. We leveren aan bedrijven supersnel internet via een eigen glasvezelnetwerk in de regio Arnhem en via een landelijk MPLS-netwerk via 22 datacenters in samenwerking met IT-partners. Daarnaast bouwen én beheren we zelf bedrijfsnetwerken voor klanten en leveren we Clouddiensten.

Breedband verzekert jou van de beste ICT-oplossingen en de snelste service. En omdat ieder bedrijf of organisatie anders is, leveren wij (ook) maatwerkoplossingen. Grotere landelijke dienstverleners bieden vaak standaardoplossingen. Wij doen dat anders. Jouw wensen en behoeften staan centraal en wij maken het links- of rechtsom werkend! Benieuwd naar meer informatie over onze producten en diensten? Bekijk onze brochure!

Maak kennis met ons

Wij van Breedband begrijpen als geen ander dat je altijd en overal wilt vertrouwen op een stabiel netwerk. En wij hebben alles in huis om jouw bedrijf hiervan te verzekeren, van back-up oplossingen tot aan een Managed WAN. Wil je vrijblijvend kennismaken met ons? Neem contact op via 088 – 599 99 99 of stuur een mail naar sales@breedband.nl. We komen graag met je in contact!

Milan Hermsen vertelt in deze video meer over Breedband. Wil je meer weten?

Neem contact op met ons

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken met Breedband