Klaar voor de toekomst met supersnel internet

Onbeperkt browsen, e-mailen en even snel up- als downloaden? Supersnel en stabiel internet maakt jouw werk een stuk makkelijker. Laat je daarom aansluiten op ons glasvezelnetwerk. Zakelijk glasvezel kan grote hoeveelheden bestanden ongekend snel verwerken. De huidige (koper)netwerken blijven achter, omdat ze tegen de grens

van hun capaciteit en snelheid aan zitten. En dat terwijl steeds meer applicaties en systemen via het internet communiceren en het gebruik van data en clouddiensten in rap tempo toeneemt. Een glasvezelverbinding is ook betrouwbaar, omdat het niet gevoelig is voor corrosie, blikseminslag of storingen door radiofrequenties.

Van een supersnelle internetverbinding tot het slim koppelen van netwerken;
we verzekeren je van de beste oplossing en snelste service.

Voordelen glasvezel van Breedband

Supersnel

Wij weten als geen ander hoe belangrijk snelheid is. Bij Breedband zijn er snelheden tot wel 1000 Mbit/s en zijn onze verbinding snel opgeleverd, zonder dat een vraagbundeling voor nodig is!

Persoonlijke service

Van bestelling en levering tot support, wij denken met je mee en zijn betrokken bij het hele proces. Onze storingsdesk is 24/7 bereikbaar en is onze service persoonlijk en schakelen wij altijd snel.

Eigen netwerk

Wij hebben bijna 100 kilometer eigen glasvezelnetwerk met meer dan 600 aansluitingen. Omdat wij ons eigen netwerk beheren, schakelen wij snel en hebben alle touwtjes in handen!

Wat heeft Breedband te bieden?

Internettoegang

Breedband regelt naast glasvezel ook andere vormen van internettoegang zoals DSL, NDIX, Mobiel Back-up en internet via straalverbindingen. Breedband wil supersnel internet gewoon voor iedereen mogelijk maken! Iedere aansluiting is maatwerk, of het nu gaat om zakelijk glasvezelinternet of een internetverbinding voor thuisgebruikers. Informeer naar de mogelijkheden!

Netwerken tussen vestigingen

Heeft jouw bedrijf of organisatie meerdere vestigingen of ben je aanwezig in een of meer datacenters en wil je 100% vertrouwen op een feilloos netwerk? Breedband kan jouw vestigingen/locaties veilig met elkaar verbinden met bijvoorbeeld een Managed WAN of een point-to-point verbinding. Op een centrale locatie wordt jouw netwerk gekoppeld met jouw ICT-omgeving en doormiddel van een firewall ontsloten naar het internet. Dus geen losse verbindingen meer, maar één centraal (aangestuurd) netwerk. Dat levert een snel en stabiel netwerk op, dat goed te beheren en te monitoren is. Breedband kan ook meteen een koppeling maken met clouddiensten zoals Microsoft Azure Expressroute,  Amazon AWS Direct Connect en Softlayer van IBM.

Benieuwd naar de netwerkverbinding tussen de vestingen van autobedrijf ZIJM? Lees hier het klantverhaal van autobedrijf ZIJM.

Beveiliging

Hackers, malware, spyware, virussen en spam zijn een gevaar voor jouw bedrijf of organisatie. Een firewall beveiligt jouw netwerk voor digitale risico’s van buitenaf. Breedband regelt graag een firewall voor je in, waarmee je je netwerk en data beschermt. Heb je geen tijd of voldoende kennis in huis om de firewall up-to-date te houden? Dan ontzorgen we je graag en nemen we het beheer van je firewall voor onze rekening. Wil je advies over de oplossing die bij jouw bedrijf of organisatie past, neem contact met ons op.

Datacenterdienstverlening

Vrijwel alles wat online gebeurt vindt zijn herkomst in een datacenter. Breedband is in meer dan 22 datacenters in Nederland aanwezig. Die datacenters zijn aangesloten op ons betrouwbare netwerk en vanuit daar kunnen we voor jouw bedrijf of organisatie snel internettoegang regelen met onze datacenterdienstverlening. Daarnaast brengen we ICT-apparatuur zoals servers in datacenters onder en maken we koppelingen tussen bijvoorbeeld apparatuur in diverse datacenters of met andere dienstenaanbieders. Wij zorgen er 24/7 voor dat jouw data en verbindingen veilig en up & running zijn!

Glasvezel thuis

Heb jij een aansluiting van Breedband thuis of ben je zoek naar meer informatie over internet van Breedband bij jou thuis? Neem dan snel een kijkje op onze pagina over Glasvezel Thuis.

Ook supersnel internet van Breedband? Doe de postcodecheck!

    • Zakelijk glasvezel
    • Particulier glasvezel

Een kleine greep uit onze 550 klanten

We helpen bedrijven en organisaties met Internet & Networking, clouddiensten en Managed Services. Dat doen we op een manier die bij ons past: snel, goed en leuk! Bekijk hier een greep uit onze 550 opdrachtgevers.

Neem contact met ons op!