Zakelijk internet mag geen beperking zijn

Steeds meer applicaties en systemen communiceren via het internet. En dit gaat in de komende jaren een steeds grotere rol spelen in onze samenleving. Bedrijven krijgen hier meer en meer mee te maken. Je hebt dus meer capaciteit nodig. Vaak blijkt het bestaande (koper)netwerk niet langer toereikend om aan deze nieuwe eisen te voldoen. Zakvan Breedband biedt daarom de toekomst!

Van een supersnelle internetverbinding tot het slim koppelen van netwerken;
we verzekeren je van de beste oplossing en snelste service.

Voordelen zakelijk glasvezel van Breedband

Toekomstvast

De huidige netwerken zitten bijna aan de taks van hun capaciteit en snelheid. Breedband biedt de capaciteit die nodig is om allemaal tegelijk online te zijn. Ongeacht alle toekomstige online diensten en ontwikkelingen. Door de bijna onbeperkte bandbreedte zit je in de toekomst goed met glasvezel. Je kan altijd gemakkelijk opschalen naar meer Mbit/s, zoals naar 1000 Mbit/s.

Supersnel en effectief werken

Onze glasvezelverbindingen zijn point-to-point en daarom altijd symmetrisch. Dit wil zeggen dat de upload- en downloadsnelheid gelijk zijn aan elkaar. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld DSL- en coaxverbindingen, waarbij de uploadsnelheid vele malen lager is dan de downloadsnelheid.

Betrouwbaar en veilig

De belangrijkste reden om te kiezen voor glasvezel is de ongekende snelheid en capaciteit. Daarnaast is een glasvezelverbinding erg betrouwbaar, omdat het niet gevoelig is voor corrosie, blikseminslagen of storingen door radiofrequenties. Dat maakt glasvezel de snelste én meest stabiele keuze.

Zakelijk internetgerelateerde diensten van Breedband

Internetverbindingen

Digitalisering en connectiviteit worden steeds belangrijker. Ieder jaar stijgt het datagebruik met maar liefst 80%! Met een internetverbinding van Breedband beschik je over een redundant, flexibel en schaalbaar netwerk. We leveren verbindingen vanuit datacenters of op basis van ADSL, VDSL, Fiber to the Home en Fiber to the Business.

Interconnectie

Via ons stabiele en betrouwbare netwerk kunnen we directe koppelingen maken tussen datacenters. Ook realiseren we koppelingen met internet exchanges zoals AMS-IX, NDIX en NL-ix of cloudproviders zoals Microsoft Azure, Amazon AWS en SoftLayer.

Bedrijfsnetwerk

Heeft jouw bedrijf of organisatie meerdere vestigingen, dan kunnen we deze aan elkaar koppelen met een bedrijfsnetwerk. Op een centrale locatie wordt jouw netwerk veilig met jouw ICT-omgeving gekoppeld en door middel van een firewall ontsloten naar het internet. Met onze Managed WAN-oplossingen heb je altijd en overal toegang tot jouw data.

Beveiliging

Hackers, malware, spyware, virussen en spam zijn een gevaar voor jouw bedrijf of organisatie. Breedband kan een firewall of een andere beveiligingsoplossing voor je inregelen, die jouw netwerk en data beschermt.

Colocatie

Breedband kan jouw server(s) en andere apparatuur onderbrengen in datacenters. Je bent verzekerd van een geoptimaliseerde, veilige ruimte met gegarandeerde stroomtoevoer en airconditioning. We werken met meer dan 15 datacenters samen die zijn aangesloten op ons netwerk.

Tussen datacenters

Voor koppelingen tussen jouw ICT-apparatuur in diverse datacenters of met andere dienstenaanbieders, leveren wij snel en tegen flexibele condities verbindingen. Denk bijvoorbeeld aan VLAN transparante MPLS verbindingen of DWDM gebaseerde lichtpaden.

Clouddiensten

Als officiële Microsoft Cloud Service Provider kunnen we je voorzien van een compleet portfolio aan Microsoft Cloud Services, zoals Azure en Office365.

Ook supersnel internet van Breedband? Doe de postcodecheck!

    • Zakelijk glasvezel
    • Particulier glasvezel