HOSTED FIREWALL

Laat jouw firewall optimaal werken! Wil je dat jouw medewerkers zowel op kantoor als thuis veilig kunnen werken, maar heb je onvoldoende kennis en middelen om dit effectief in te richten? Met onze Hosted Firewall ontzorgen we jou door het beheer volledig over te nemen.

Netwerk Engineer Youri helpt je graag!

Youri is een ervaren netwerkspecialist die graag vrijblijvend met je van gedachten wisselt over firewall.

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

  • 24/7 centrale monitoring van jouw firewall
  • Altijd en overal veilig online
  • Maximale veiligheid en beschikbaarheid

Wat levert een
Hosted Firewall jou op?

Hosted Firewall - Volledig in beheer

Volledig beheer en controle van jouw firewall

Jouw Hosted Firewall staat veilig in ons datacenter en wordt 24/7 nauwlettend in de gaten gehouden door onze Netwerk Engineers. We onderhouden de hardware en monitoren real time hoe de firewall presteert en welke bedreigingen er binnenkomen.

Een waterdicht netwerk met aanvullende security

De firewall die wij voor jou beheren is een Next-Gen Firewall (NGFW). Dankzij de geïntegreerde threat intelligence worden nieuwe dreigingen van over de hele wereld direct gedetecteerd en geblokkeerd. Dat gaat volledig automatisch, daar heb jij geen omkijken naar.

Meer tijd voor ontwikkelingen

Meer tijd voor nieuwe ontwikkelingen

Een Hosted Firewall betekent dat wij alle firewallinstellingen centraal voor jou beheren en 24/7 monitoren. Daarmee verhogen we niet alleen de prestaties en beschikbaarheid van je firewall, ook levert het jou tijd en ruimte op om je te kunnen focussen op strategische(re) processen binnen je bedrijf.

“De migratie naar onze Hosted Firewall is vrijwel naadloos gegaan. We zijn nog geen minuut uit de lucht geweest! Het meedenken en de snelheid waarmee Breedband handelt is bijzonder.”

door Robin Hartemink, IT-projectmanager Rozet

Redundant toekomstproof netwerk voor Rozet

Liza Zeilstra Marketing Manager
Lees dit verhaal

Wees hackers een stap voor en kies voor een Hosted Firewall.

Malware, phishing en andere digitale bedreigingen zijn een groot gevaar voor de continuïteit van jouw business. Een firewall beveiligt jouw netwerk tegen indringers van buitenaf. Breedband richt graag een firewall voor je en neemt deze volledig in beheer, zodat je jouw netwerk en data effectief beschermt. 

Heb je geen tijd of voldoende kennis in huis om de firewall up-to-date te houden? Geen zorgen, wij nemen het volledige beheer inclusief 24/7 monitoring van je firewall voor onze rekening tegen vaste lage maandkosten.

Laat je adviseren door Youri

Ben je op zoek naar een partner die de prestaties van jouw netwerk net zo serieus neemt als jijzelf? Vraag dan snel en vrijblijvend een telefonisch adviesgesprek aan met onze Engineer Youri, hij helpt je graag verder!

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.