MANAGED WAN JOUW NETWERK, ONZE ZORG

Een superieure netwerkervaring voor al je locaties zonder dat jij je daar druk om hoeft te maken. Dat is nou een Managed WAN.

Netwerk Engineer Glenn helpt je graag!

Glenn is een ervaren netwerkspecialist die graag vrijblijvend met je van gedachten wisselt over jouw netwerkuitdagingen.

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy.
Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

  • Altijd en overal veilig werken
  • Maximaal beschikbaar netwerk
  • Wij regelen het voor je

Wat levert een
Managed WAN jou op?

Eén centraal netwerk dat wij voor jou beheren

Wanneer je kiest voor een Managed WAN van Breedband nemen we het volledige beheer inclusief 24/7 monitoring van je over. Daarmee verlossen we jou niet alleen van de nodige kopzorgen, we garanderen ook nog eens de hoogst mogelijke beschikbaarheid, performance en beveiliging.

Hosted Firewall - Volledig in beheer

Een kennispartner met expertise en ervaring

Managed Services zijn erop gericht jou zoveel mogelijk te ontlasten. Maar daarvoor wil je natuurlijk wel verzekerd zijn van een partner met expertise en ervaring. Onze Netwerk Engineers denken met je mee en weten wat er gevraagd wordt van een modern netwerk.

Meer tijd en ruimte voor innovatie

Door het volledige beheer van jouw netwerk in handen te nemen verhogen we niet alleen de prestaties en beschikbaarheid van jouw netwerk, het zorgt er ook voor dat jij meer tijd en ruimte hebt om je bezig te houden met andere zaken dan downtime en netwerkstoringen.

Er is nu één centraal en stabiel netwerk en dat schept overzicht. Geen tunnelverbinding meer van vestiging naar vestiging, maar alles is op één plek geregeld.

door David Hesseling, (voormalig) Systeem- en netwerkbeheerder bij
autobedrijf Zijm

Tot in de puntjes geregeld én kostenefficiënt.

Bij een Wide Area Network, ook wel een WAN genoemd, wordt jouw netwerk op één centrale locatie gekoppeld met jouw ICT-omgeving en door middel van een firewall ontsloten naar het internet. Geen losse verbindingen, maar een stabiel en toekomstbestendig netwerk dat continu wordt gemonitord.

Bovendien kunnen wij, doordat we niet gebonden zijn aan een techniek of provider, per locatie de best passende drager (verbinding) voor jou kiezen. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je netwerkaansluiting. Dat is nou service.

Laat je adviseren door Glenn

Ben je op zoek naar een partner die de prestaties van jouw netwerk net zo serieus neemt als jijzelf?
Vraag dan snel een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze Engineer Glenn dan komen we er samen wel uit.

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.