MICROSOFT LICENTIES

Wil je graag profiteren van de voordelen van Microsoft 365, maar heb je geen zin in de administratieve rompslomp die daarbij komt kijken? Wij regelen al jouw aanvragen bij Microsoft, adviseren je over de te kiezen licenties én zorgen ervoor dat je nooit meer betaalt dan je verbruikt.

We helpen je graag!

We weten alles van Microsoft Licenties. We adviseren je graag over de best passende licenties en regelen dat jij er zorgeloos mee kunt werken.

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy.
Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

  • Eén overzichtelijke verzamelfactuur
  • Transparant pay-per-use-model
  • Ervaren CSP-partner met kennis van zaken

Waarom kiezen voor Microsoft Licenties van Breedband?

Eén factuur voor al jouw licenties

We horen je denken: leuk dat pay-per-use model, maar die berg aan administratie kan ik er niet bij hebben. Geen zorgen, wij bundelen al jouw Microsoft Licenties en integreren deze met jouw bestaande verzamelfactuur bij Breedband. Eén factuur voor al je aankopen, dat is service.

Deskundig advies van een ervaren CSP-partner

Van Microsoft 365 en Windows 10 tot Azure en Dynamics, als Microsoft CSP Tier 1-partner kunnen wij alle beschikbare Microsoft licenties leveren inclusief de meest uitgebreide ondersteuning vanuit Microsoft. En natuurlijk adviseren we je graag; welke licentie heb je nodig voor welk probleem? En: hoe kun je makkelijk omhoog en omlaag schalen in diensten en aantallen.

Bij Breedband betaal je nooit te veel

Als je Microsoft Licenties afsluit bij Breedband, betaal je echt alleen voor de diensten die je gebruikt. We hebben zelfs een speciale tool ontwikkeld die realtime checkt of je wel gebruik maakt van je abonnement. Doe je dat niet? Dan wordt jouw licentie automatisch stopgezet.

Flexibel en vrij met ons self-service portal

Doordat je maandelijks abonnementen afsluit, kun je iedere maand besluiten om gebruikers toe te voegen of juist af te melden. En dat kun je helemaal zelf in het self-service portal dat wij voor jouw organisatie inrichten. Dat geeft jou de flexibiliteit en schaalbaarheid die je nodig hebt om te kunnen groeien.

Daarnaast beschikken we over een team van ervaren Servicedeskmedewerkers dat jou graag ondersteunt bij het inrichten van je Microsoft 365-omgeving, het migreren van je gegevens naar nieuwe Office-apps of het beheren van jouw licenties.

We regelen het voor je

Ben je op zoek naar een partner die jou ontdoet van alle administratieve afhandelingen met Microsoft? Vraag dan snel een vrijblijvend adviesgesprek aan.

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.