BREEDBAND VIA NDIX

Wil je een snel en betrouwbaar zakelijk netwerk Ă©n de beste ondersteuning? Kies dan voor Breedband, partner van NDIX. Met NDIX maken we ons eigen razendsnelle glasvezel beschikbaar voor bedrijven in heel Nederland! Is er nog geen glasvezel op jouw locatie? Regelen we.

Accountmanager Koen helpt je graag!

Koen weet alles over internetdiensten via NDIX. Hij adviseert je graag over de best passende oplossingen en regelt dat jij er zorgeloos kunt werken.

Koen Breedband

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy.
Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

  • Zakelijk internet tot wel 1000 Mbit/s
  • Razendsnelle service en levertijd
  • Beschikbaar door heel Nederland

Wat levert NDIX Glasvezel via Breedband jou op?

schaalbaar

Makkelijk opschalen naar een snelle verbinding

Steeds meer systemen en applicaties draaien online. Met ons zakelijke netwerk ben je helemaal klaar voor de toekomst. Want dankzij de vrijwel onbeperkte bandbreedte kun je makkelijk opschalen naar een snellere verbinding.

Snelheid

Upload- en downloadsnelheid zijn gelijk

Via ons netwerk kun je moeiteloos grote bestanden delen, videovergaderen en bellen met VoIP. Dat kan omdat de upload- en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. En dat komt weer omdat onze zakelijke glasvezelverbindingen point-to-point en daarom altijd symmetrisch zijn.

24/7 support

Optimaal beschikbaar netwerk

Je kunt geen moment zonder internet. Dat snappen we. Daarom realiseren wij veilige en betrouwbare verbindingen met 99,9% beschikbaarheid. Net als Breedband zet NDIX vol in op toegewijde support en persoonlijke ondersteuning. Een team van ervaren Netwerk Engineers garandeert 24/7 monitoring en proactief beheer.

“Waar voorheen een upload van een groot bestand soms wel vier dagen kon duren, is dat met de verbinding van Breedband via NDIX nu binnen een half uur gepiept.” 

door Dennis de Haan

Een digitale snelweg die voor iedereen toegankelijk is

NDIX biedt internetbedrijven als Breedband de mogelijkheid om de dienstverlening geografisch uit te breiden. Dankzij razendsnelle zakelijke glasvezelverbindingen, 24/7 ondersteuning en snelle levertijden doen we geen concessies aan de hoge kwaliteit en service die je Breedband kunt verwachten.

Bij Breedband kun je vertrouwen op 24/7 monitoring en ondersteuning. Is er een storing, dan zien wij dat eerder dan jijzelf. We reageren altijd snel. Ook als je een vraag hebt. Of als je aanvullende diensten aanvraagt. Bijvoorbeeld meer bandbreedte.

Accountmanager Koen regelt het voor je

Ben je op zoek naar een partner jouw netwerk net zo serieus neemt als jijzelf? Vraag dan snel een vrijblijvend gesprek aan met Koen, hij helpt je graag verder!

We delen jouw gegevens niet en respecteren jouw privacy. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

Koen Godschalk Breedband