Glasvezelinternet van Breedband voor Boutique Office

Sinds oktober vorig jaar kunnen vrouwelijke ondernemers bij Boutique Office in Arnhem terecht voor flexibele werkplekken en vergaderruimtes mét snel en stabiel internet. Boutique Office koos voor glasvezelinternet van Breedband. Kim van der Kleij, eigenaresse van Boutique Office, zegt: “Breedband heeft ons heel erg goed geholpen. Waar andere bedrijven stopten, ging Breedband door. Goede en persoonlijk service, dat is toch wat je als ondernemer wilt!”

Supersnel internet draagt bij aan klantbeleving

Zo’n twee jaar geleden ontstond bij Kim het idee voor Boutique Office; inspirerende en stijlvolle werkplekken waar je energie van krijgt. “Een snelle en stabiele internetverbinding kon bij dat idee niet ontbreken,” vertelt Kim. “De verbinding van Breedband draagt bij aan een optimale klantbeleving. Onze flexwerkers moeten probleemloos en gemakkelijk kunnen werken. Een langzame of haperende internetverbinding is uit den boze. We pronken dan ook wel eens met onze glasvezelverbinding van Breedband. We zien het als onderdeel van ons bedrijf.”

Geen nummer bij Breedband

“De werkwijze van Breedband heeft mij positief verrast”, gaat Kim verder. “Toen wij internet wilden aansluiten, was er op de locatie geen enkele aansluiting te krijgen. Ik nam contact op met een diverse internetproviders, maar niemand kon helpen. Er lag immers geen aansluitpunt voor het internet. Op het advies van mijn man, die voor zijn bedrijf Argilla Group ook internet van Breedband afneemt, belde ik ze. Breedband wist wel raad met onze situatie. Ze waren de enige partij die wél actie ondernam en ons als bedrijf zag staan. We waren eindelijk geen nummertje meer.”

“Omdat geen internetaansluiting was te realiseren, werd door Breedband een nieuwe verbinding aangelegd. Het internet duurde daarom iets langer verwacht, maar Breedband heeft ons hierin goed steeds op de hoogte gehouden. Er is tussentijds goed gecommuniceerd en we wisten precies waar we aan toe waren. De medewerkers schakelen snel, zijn betrokken en het zijn echte ‘mensen-mensen’. Eén belletje en je wordt direct geholpen. Dat is toch wat je als ondernemer wil!”

Flexwerkplek mét Breedband-internet

Boutique Office heeft haar locatie corona-proof gemaakt en biedt plek aan zo’n 16 flexwerkers. Voor meer informatie over een werkplek met Breedband-internet ga naar: www.boutiqueoffice.nl!