Microsoft 365 voor GLD Print & Media

GLD Print & Media is al een tijdje klant bij Breedband. De drukkerij is aangesloten op ons glasvezel en sinds kort werkt GLD Print & Media in de cloud met Microsoft 365. “Breedband heeft ons daarover goed geadviseerd en op weggeholpen. We hebben precies gekregen wat we nodig hebben en konden daardoor zelfs kosten besparen. Het is altijd prettig werken met Breedband!”, zegt Michel Kersten, General Manager GLD Print & Media.

Naar de cloud: veilig én voordelig

“Onze server was aan vernieuwing toe”, vertelt Michel. “In plaats van te investeren in nieuwe dure apparatuur, besloten wij onze e-mailserver in de cloud te zetten. Dat is voor ons veiliger én voordeliger. Er komen namelijk dagelijks ontzettend veel e-mails met grote drukbestanden binnen; onlangs zat onze inbox vol met maar liefst een half miljoen e-mails! Die gaan allemaal verloren als een fysieke server crasht. Nu onze mailserver in de cloud staat hebben we altijd een goede back-up!”

“Breedband kijkt echt mee naar jouw bedrijfssituatie en komt zo met een passend voorstel.”

door Michel Kersten, General Manager GLD Print & Media

Per gebruiker betalen

Michel gaat verder: “We kozen voor Microsoft 365, omdat je per gebruiker betaalt. Bij meerdere partijen deden we een aanvraag, maar Breedband was de enige die echt met onze situatie meedacht en zo met een voordelig voorstel kwam voor Microsoft Licenties. Ik deed een aanvraag voor 50 Microsoft 365 accounts, maar Breedband kwam terug met een voorstel voor 18 accounts en het maken van aliassen. Door slim mee te kijken en te begrijpen wat wij écht nodig hebben, konden we dankzij Breedband flink wat kosten besparen. En doordat we over zijn gegaan naar de cloud, hoeven we geen nieuwe dure apparatuur aan te schaffen. Dat is nog eens kostenefficiënt!”

Wegwijs maken

“De samenwerking met Breedband is altijd goed geweest. En ook nu weer hebben ze ons super goed geholpen. Breedband deed al het voorbereidende werk voor de migratie van onze mailserver. Engineer Pim maakte mij wegwijs door alle programma’s van Microsoft 365; hoe werken ze precies en wat zijn de do’s and don’ts. Ook voor meer uitleg maakt Breedband graag tijd. En willen we nieuwe gebruikers aan Microsoft 365 toevoegen, want ons bedrijf groeit snel, dan regelt Breedband dat voor ons met één druk op de knop.”

Meer over GLD Print & Media vind je hier: www.gldprintmedia.nl

Slim meedenken
Meer weten over Microsoft 365 voor jouw bedrijf of organisatie?  Wij helpen je graag verder. Bekijk onze pagina over Microsoft Licenties of laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

Neem contact met ons op!