ZAKELIJK GLASVEZEL
INTERNET

Grote bestanden uploaden, videovergaderen met klanten, veilig back-ups maken. En zonder haperingen graag. Met ons eigen glasvezelnetwerk maken we supersnel zakelijk glasvezelinternet voor iedereen mogelijk!

Accountmanager Joost helpt je graag verder!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Breedband voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

We delen jouw gegevens niet en respecteren je privacy.
Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.

  • Snel! Tot wel 1000 (!) Mbit/s uploaden en downloaden
  • 24/7 service van ervaren netwerkexperts
  • Schaalbare bandbreedte voor de toekomst

Ontdek de voordelen voor jouw bedrijf

Breedband Snel

Razendsnel, stabiel en betrouwbaar

Met zakelijk glasvezelinternet profiteer je van vrijwel onbeperkte bandbreedte. Browsen, mailen, beeldbellen en werken in de cloud, zonder vertraging en frustraties. De download- en uploadsnelheid zijn aan elkaar gelijk: tot wel 1000 Mbit/s! Snel, sneller, snelst! Glasvezel is ook heel betrouwbaar en stabiel. Je kunt bij Breedband vertrouwen op 99,9% beschikbaarheid.

Glasvezelinternet op maat bij Breedband

Bij Breedband weet je zeker dat het netwerk aansluit op jouw ambities. Dat heeft alles te maken met onze persoonlijke aanpak. Samen kijken we naar jouw behoeften, nu en in de toekomst. Advies op maat dus. Met als resultaat een netwerk waarmee je vooruit kunt. En dat meegroeit met je ambities.

Breedband is toekomstvast

Glasvezelinternet is toekomstvast

Als we naar de toekomst kijken is één ding zeker: steeds meer systemen en applicaties zullen online draaien. Doordat ons zakelijk glasvezelnetwerk een bijna onbeperkte bandbreedte heeft, kun je gemakkelijk opschalen naar een snellere verbinding als jouw situatie daarom vraagt.

Innoveren in het primair onderwijs is wat ons betreft gericht op het leveren van meer maatwerk en het verhogen van de onderwijskwaliteit. IT kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.”

door Bert van de Bovenkamp, Flores Onderwijs

Monitoring en ondersteuning

Elk bedrijf in Nederland kan profiteren van de diensten van Breedband. In Arnhem en omgeving hebben we bijna 100 kilometer eigen glasvezelnetwerk. Voor de rest van Nederland hebben we een landelijk transportnet waarop we onze diensten leveren. Wij beheren het netwerk en leveren alle diensten.

Omdat we ons eigen netwerk beheren, schakelen we snel en zijn we nauw betrokken. Je krijgt je vaste Breedband-aanspreekpunt. We monitoren je netwerk dag en nacht. Heb je onze hulp nodig? De storingsdienst van Breedband is 24/7 bereikbaar.

Laat je adviseren door Joost!

Benieuwd naar de mogelijkheden en welke diensten het beste passen bij jouw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op!

We delen je gegevens niet en respecteren je privacy. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op.