Samen maken we verschil

Breedband is een internet service provider die zich bezighoudt met Internet & Networking, Managed Services en Clouddiensten. Onze drijfveer? Klanten met de beste ICT-dienstverlening op voorsprong zetten, zodat zij de impact van hun zakelijke of maatschappelijke doelen kunnen vergroten. Zo maken zij het verschil én wij dus ook. Ons succes meten we af aan het succes van onze klanten. Als zij winnen, dan doen wij dat ook!

Landelijk netwerk

Breedband bestaat inmiddels 10 jaar. Van oorsprong zijn we een Arnhemse onderneming. In Arnhem en omgeving ligt ruim 100 kilometer eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven en organisaties in de regio kunnen hiermee rekenen op supersnel glasvezelinternet en internetgerelateerde diensten zoals clouddiensten, hosting en beveiliging. Breedband is ook ver buiten de Arnhemse regio actief. We hebben met behulp van de nieuwste technologie een landelijk transportnetwerk gebouwd, dat we in eigen beheer onderhouden. Van Groningen tot Maastricht; voor zo’n 600 bedrijven en organisaties in Nederland maken we toegang tot de digitale snelweg mogelijk.

“Wij zijn Breedband. Wij willen elke dag het verschil maken met wat we doen.”

Onze meerwaarde

Onze ‘kastjes en kabeltjes’ zijn in principe niet onderscheidend, de mensen die ermee werken en de manier waarop wél. Daar zit onze unieke meerwaarde. Er is veel kennis, kunde en betrokkenheid in huis, waarmee we iedere dag weer voor onze klanten het verschil maken. Waaruit dat blijkt? De beste oplossing voor de klant, onze snelle aanpak, de korte lijnen en een goede persoonlijke service.

Breedband en Signet

Sinds eind 2020 werken Breedband en Signet als connectiviteitsspecialisten vanuit Arnhem en
Eindhoven als één team samen. We hebben ruim 25 jaar ervaring in de connectiviteitsbranche. Wij
zetten ons iedere dag in om de zakelijke markt -van mkb tot multinational- te ontzorgen
met de beste internet- en netwerkoplossingen. Dat doen we met ons expertteam in
Eindhoven en Arnhem en met een sterke focus op de tevredenheid van onze klanten.
Signet en Breedband zijn dé connectiviteitsspecialisten onder de vlag van team.blue,
een krachtige Europese speler op het gebied van IT-oplossingen.

Team Breedband & Signet

Momenteel werken we met 55 experts vanuit de locaties in Arnhem en Eindhoven. Het afgelopen jaar zijn onze labels flink naar elkaar toegegroeid. We vieren samen onze uitjes en successen en werken steeds meer samen vanuit één verhaal en één portfolio.

Wat onze collega’s zelf over één jaar Breedband & Signet zeggen? Bekijk hiernaast de video!

Bekijk de video

Snel, goed en leuk!

De visie van Breedband is om elke dag het verschil te maken door iedereen met elkaar te verbinden op de manier waarop we het zelf ook geregeld zouden willen zien: snel goed en leuk! Bij Breedband kunnen we ook écht het verschil maken omdat wij ons netwerk zelf beheren. We hebben de touwtjes in handen en hebben niemand anders nodig om te doen wat we doen.

Onze belofte

Snel

Snel kunnen werken vinden wij cruciaal. Langzaam internet of een traag netwerk mogen geen belemmering zijn voor jouw bedrijf of organisatie. Daarom bieden we niet alleen de hoogste snelheid op ons glasvezelnetwerk, ook houden we zelf lekker het tempo er in. Wij nemen initiatief en schakelen snel: voortgang is alles!

Goed

We zijn de internet service provider begonnen waar we zelf graag klant willen zijn. Bij Breedband staan kwaliteit en klanttevredenheid daarom hoog in het vaandel. Je kunt rekenen op een professionele aanpak en werkwijze. Wij voelen ons verantwoordelijk en verschuilen ons niet achter kleine lettertjes. En we geven zeker niet op als het een keertje lastig wordt!

Leuk

Wij vinden dat plezier een belangrijke succesfactor is! We willen niet alleen plezier in ons werk hebben, maar ook plezierig samenwerken met onze klanten. Bij ons staan daarom passie en persoonlijke aandacht voor de mensen waarmee we werken voorop!

Neem contact met ons op!