Samen maken we verschil

Breedband is een internet service provider die zich bezighoudt met Internet & Networking, Managed Services en Clouddiensten. Onze drijfveer? Klanten met de beste ICT-dienstverlening op voorsprong zetten, zodat zij de impact van hun zakelijke of maatschappelijke doelen kunnen vergroten. Zo maken zij het verschil én wij dus ook. Ons succes meten we af aan het succes van onze klanten. Als zij winnen, dan doen wij dat ook!

Landelijk netwerk

Breedband bestaat inmiddels 10 jaar. Van oorsprong zijn we een Arnhemse onderneming. In Arnhem en omgeving ligt ruim 100 kilometer eigen glasvezelnetwerk. Bedrijven en organisaties in de regio kunnen hiermee rekenen op supersnel internet en internetgerelateerde diensten zoals clouddiensten, hosting en beveiliging. Breedband is ook ver buiten de Arnhemse regio actief. We hebben met behulp van de nieuwste technologie een landelijk transportnetwerk gebouwd, dat we in eigen beheer onderhouden. Van Groningen tot Maastricht; voor zo’n 600 bedrijven en organisaties in Nederland maken we toegang tot de digitale snelweg mogelijk.

“Wij zijn Breedband. Wij willen elke dag het verschil maken met wat we doen.”

Onze meerwaarde

Onze ‘kastjes en kabeltjes’ zijn in principe niet onderscheidend, de mensen die ermee werken en de manier waarop wél. Daar zit onze unieke meerwaarde. Er is veel kennis, kunde en betrokkenheid in huis, waarmee we iedere dag weer voor onze klanten het verschil maken. Waaruit dat blijkt? De beste oplossing voor de klant, onze snelle aanpak, de korte lijnen en een goede persoonlijke service.

Eén bedrijf, één naam

Breedband Arnhem, Breedband Nederland en Aaldering ICT bestonden al jaren naast elkaar. Sinds juli 2018 vormen ze één bedrijf: Breedband. Kort en krachtig, daar houden we van!

Team Breedband

Wat wij bij Breedband met elkaar gemeen hebben? Het kan ons 100% schelen wat we doen én voor wie we dat doen. Onze medewerkers zijn betrokken en hebben passie voor hun werk. Onze klanten zijn bij ons dan ook geen nummer. Verre van dat! Persoonlijke aandacht en service vinden we super belangrijk.

Wat onze collega’s zelf over Breedband zeggen? Bekijk hiernaast de video!

Bekijk ons team

Snel, goed en leuk!

De visie van Breedband is om elke dag het verschil te maken door iedereen met elkaar te verbinden op de manier waarop we het zelf ook geregeld zouden willen zien: snel goed en leuk! Bij Breedband kunnen we ook écht het verschil maken omdat wij ons netwerk zelf beheren. We hebben de touwtjes in handen en hebben niemand anders nodig om te doen wat we doen.

Onze belofte

Snel

Snel kunnen werken vinden wij cruciaal. Langzaam internet of een traag netwerk mogen geen belemmering zijn voor jouw bedrijf of organisatie. Daarom bieden we niet alleen de hoogste snelheid op ons glasvezelnetwerk, ook houden we zelf lekker het tempo er in. Wij nemen initiatief en schakelen snel: voortgang is alles!

Goed

We zijn de internet service provider begonnen waar we zelf graag klant willen zijn. Bij Breedband staan kwaliteit en klanttevredenheid daarom hoog in het vaandel. Je kunt rekenen op een professionele aanpak en werkwijze. Wij voelen ons verantwoordelijk en verschuilen ons niet achter kleine lettertjes. En we geven zeker niet op als het een keertje lastig wordt!

Leuk

Wij vinden dat plezier een belangrijke succesfactor is! We willen niet alleen plezier in ons werk hebben, maar ook plezierig samenwerken met onze klanten. Bij ons staan daarom passie en persoonlijke aandacht voor de mensen waarmee we werken voorop!

Neem contact met ons op!